The Round Table (Rational Pagans Forum)

Science & The Supernatural: A Discussion of the World Around us - Based on Science with an Interest in the Supernatural ...
It is currently 23 Jun 2018, 16:10

All times are UTC - 5 hours
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 13 Jun 2017, 02:05 
Offline
Bunny

Joined: 13 Jun 2017, 02:00
Posts: 2
Image

Adidas heeft de officiële winkels bevestigd die de Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Dove Aanbieding op 27 juni zullen vrijlaten. Ten eerste zal adidas op 25 juni uitsluitend reserveringen aanbieden via de adidas Confirmed App voor de vlaggenschip in New York City, Chicago en Los Angeles. Naast de RSVP release zal Adidas de Yeezy 350 Boost op dertien adidas retail locaties over de naties (hieronder vermeld) vrijlaten.

De voordelen van een vroege connectie en wat buiten de doos denken. Notorious sneaker customizer John Geiger brak de Adidas Yeezy Boost 350 Bestellen nederland goedkoop uit op zijn verjaardagsweekend, en na enige ongeluk besloot hij zijn Yeezy Boost Lows forrest groen te verven om de vuilvlekken te verbergen.Vandaag krijgen we een eerste gedetailleerde kijk op de levensstijl geneigd Yeezy 350 Boost, omdat de bruine en zwarte breien bovenop zijn voor een lowtop, slip op de constructie compleet met een premium leren mediale kant die een nieuwe YZY callout heeft. De enige adidas branding is te vinden op de onderkant van de sneaker als het trefoil logo inkomt met de ribbed witte schaduw.

Adidas maakt de laatste tijd lawaai met de aankondiging dat Chicago en Los Angeles de kans krijgen om de komende adidas Yeezy Boost Low te hosten. Natuurlijk kreeg Kim Kardashian-West haar Yeezy Boost Low pair een beetje eerder dan de meeste en ze debuteerde ze tijdens een recente reis naar Disneyland.Afbeeldingen van de Adidas Yeezy Boost 350 Kopen goedkoop zijn sinds de introductie van YEEZY Seizoen 1 rond de drijvende weg. Kanye is nogal uitgesproken over hoe hij wil dat zijn samenwerkingen met adidas gemakkelijker toegankelijk zijn, en toch zijn er veel van ons achtergelaten Release van de adidas Yeezy Boost.

27 juni is de voorlopige release datum voor de tweede Yeezy Boost release, en weer Ibn Jasper, Kanye's nauwe pal, geeft ons een vroege kijk op wat de heetste sneaker pick-up van de zomer kan zijn. Als je het herinnert, was Ibn de eerste die in februari de adidas Yeezy-schoenen lekte. Deze geavanceerde look (zonder angst om een ​​bootleg te zijn) zou je een goed idee moeten geven van wat de Adidas Yeezy Boost 350 Beluga Nieuwe zal zien.

Hypebeast's e-commerce corner HBX is binnenkort de Adidas Yeezy Boost 350 Wit Goedkoopste in de eerste "Beluga" kleurweg. Momenteel is er een live ticker op hun pagina die afloopt tot 9 november 2016, dat is wanneer de online raffle begint. De schoenen worden verkocht bij de $ 220 MSRP, dus als u deze nog steeds wilt toevoegen aan uw rotatie, voer dan de HBX-raffel volgende week in.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group